Izvor: B92, 02.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS i NS u kampanji kroz Srbiju

Beograd -- DSS i NS u okviru kampanje za parlamentarne izbore obišli Kikindu, Bečej, Surdulicu, Bujanovac, Vranje, Ub, Lazarevac i Ćupriju.

Ministar za privredu i privatizaciju Predrag Bubalo, ministar prosvete i sporta Slobodan Vuksanović i direktor Direkcije za puteve Branko Jocić započeli su kampnaju oboilaksom Domma učenika u Kikindi.

Prilikom obilaska Ćuprije predsednik NS Velimir Ilić naglasio je da je Vlada brzo intervenisala i u najkraćem roku otklonila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posledice i sanirala štetu nastalu u eksploziji skaladišta municije.

Ministar je rekao da je od potpuno rizične zemlje Vlada premijra Koštunice pretvorila u državu privlačnu za ulaganje.

Ministar je posetio domaćinstvo rekordera u proizvodnji mleka Aleksu Tomića iz sela Batinci.

DSS i NS o poslanicima u ponedeljak

Na konvenciji u ponedeljak koalicija Demokratske stranke Srbije i Nove Srbije predstaviće svoje kandidate za poslanike.

Kako je agenciji Beta potvrdio portparol DSS Andreja Mladenović konvencija koalicije DSS-NS- dr Vojislav Koštunica biće održana u Sava Centru u 18 časova.

Na izbornoj listi DSS ima 178 kandidata za narodne poslanike, a Nova Srbija 72. Medju 72 kandidata NS je 12 kandidata Srpskog demokratskog pokreta obnove i 10 kandidata Jedinstvene Srbije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.