DSS: Saradnja s Rusijom, umesto budžetske pomoći

Izvor: RTS, 16.Okt.2009, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Saradnja s Rusijom, umesto budžetske pomoći

Srpski zvaničnici u razgovorima sa Medvedevim treba da predlože proširenje ekonomske saradnje Srbije i Rusije, kako bi se oživela privreda, a ne samo da traže novac za budžet, kaže Slobodan Vuksanović, predstavnik za štampu DSS-a.

Direktor Informativne službe Demokratske stranke Srbije Slobodan Vuksanović izjavio je danas da bi predstavnici Srbije u predstojećem razgovoru sa ruskim predsednikom Dmitrijem Medvedevim trebalo konkretno da predlože proširenje ekonomske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saradnje Srbije i Rusije.

"Srpski zvaničnici u razgovorima sa Medvedevim trebalo bi da pokrenu temu izvoza poljoprivrednih proizvoda, kao i pitanja preduzeća Jat, IMT i Rudarsko topioničarski basen Bor, kako bi se oživela privreda, a ne samo da traže novac za ispražnjeni budžet", rekao je Vuksanović agenciji Beta.

On je dodao da je smisao poseta državnika u tome da se za građane ostvari korist i da predstavnici vlasti ne bi trebalo svaku takvu posetu da koriste za lični marketing.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.