DSS:Potreba LSV da unizi sve srpsko

Izvor: B92, 07.Jun.2014, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS:Potreba LSV da unizi sve srpsko

Novi Sad -- Gradski odbor DSS Novi Sad kaže, povodom izjave LSV u kojoj se četnički pokret naziva fašističkim, da se radi o mahnitoj potrebi LSV da unizi sve što je srpsko.

"Demokratska stranka Srbije je mišljenja da je surova i užarena zabluda LSV i mržnja prema svemu što je srpsko, njihovo permanentno stanje, te da je upravo to jedna od odlika fašizma", kaže se u saopštenju novosadskog DSS-a.

U saopštenju se navodi da je najbolji pokazatelj za tu konstataciju "primitivno, nasilničko i ekstremističko ponašanje lidera LSV-a Nenada Čanka", koji je, kako tvrdi DSS, napustio Skupštinu Srbije u momentu minuta ćutanja povodom smrti Dobrice Ćosića.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.