Izvor: B92, 22.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Nikada se nećemo odreći Kosova

Lajkovac -- Vladeta Janković rekao sinoć na izbornoj konvenciji DSS-NS u Lajkovcu da se Srbija nikada neće odreći Kosova.

Savetnik srpskog premijera Vladeta Janković je kazao da bi jednostrano rešavanje budućeg statusa Kosova bilo presedan u međunarodnoj politici i da bi takav potez međunarodne zajednice doveo do potresa u čitavom regionu.

On je rekao da se Srbija nikad neće odreći Kosova, kao i da je uveren da će ona za takav stav imati podršku Rusije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Kine i drugih stalnih članica Saveta bezbednosti UN.

Šef poslaničkog kluba DSS-a u republičkom parlamentu Miloš Aligrudić rekao je da "na započetu kuću treba staviti krov", ukazujući na rezultate koje je Vlada Srbije ostvarila u trogodišnjem mandatu zbog čega joj "treba dati još jedan mandat".

Aligrudić je rekao da koalicija DSS-NS ne obećava nemoguće i da svoja obećanja ispunjava, što je pokazala u protekle tri godine angažmanom u Vladi Srbije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.