Izvor: B92, 05.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS-NS u Beočinu

Beočin, Beograd -- U okviru predizborne kampanje predstavnici koalicije DSS-NS-dr Vojislav Koštunica obišli Beočin.

Predstavnik DSS-a Zoran Lončar je u toku obilaska sportskog centra u izgradnji ocenio da je Vlada Srbije na čelu sa Vojislavom Koštunicom u protekle tri godine učinila najviše od svih dosadašnjih vlada. Zato će kampanja koalicije biti zasnovana na predstavljanju učinjenog građanima Srbije, kao i predstavljanju plana za nastavak uspešnog rada u novoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vladi, navode u DSS-u.

"Nećemo se baviti drugima, nego ćemo građanima Srbije položiti račune za dosad učinjeno", rekao je Lončar.

Predstavnici DSS-a su posetili privatnu klaniku u Beočinu i naveli da je aktuelna vlada stvorila ambijent za razvoj malih i srednjih preduzeća.

Popović o Kosovu

Potpredsednik DSS-a Aleksandar Popović smatra da bi do odluke o nezavisnosti Kosova moglo da dođe samo silovanjem Srbije i međunarodnog prava.

"Ako do takvog silovanja ipak dođe, najmanje što možemo da uradimo jeste da vičemo. I vikaćemo iz sveg glasa", kaže Popović u televizijskoj emisiji Otvoreno o Kosovu.

On je dodao da u ovom trenutku ne vidi tehničku mogućnost za proglašenje nezavisnosti Kosova. "Niti Kontakt grupa može da donese takvu odluku, niti Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija može da izglasa takvu odluku", rekao je Popović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.