DSS-NS predala izbornu listu na Voždovcu

Izvor: RTS, 01.Nov.2009, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS-NS predala izbornu listu na Voždovcu

Predstavnici koalicije DSS-NS predali su izbornu listu za predstojeće vanredne lokalne izbore u opštini Voždovac, zakazane za 6. decembar.

Koalicija Demokratske stranke Srbije i Nove Srbije predala je izbornu listu za predstojeće vanredne lokalne izbore u opštini Voždovac, zakazane za 6. decembar.

"Voždovčani će tada imati priliku da biraju između onih koji nisu radili u njihovom interesu i onih koji su spremni da svojim znanjem i umećem pošteno brinu o >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << žiteljima te opštine", kazala je nakon predaje izborne liste potpredsednica NS Dubravka Filipovska.

Prema njenim rečima, koalicija DSS-NS će voditi pozitivnu kamapanju i na izbornoj utakmici u opštini od ostalih stranaka Voždovac očekuje "fer-plej".

"Sigurna sam da će građani Voždovca prepoznati prave vrednosti i dati punu podršku kandidatina liste DSS-NS", dodala je Filipovska.

Predsednik gradskog odbora Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović podsetio je da su predstojeći izbori na Voždovcu treći u poslednjih godinu i po dana i izrazio nadu da će se 6. decembra znati ko će vladati tom opštinom.

"Nadam se da će koalicija DSS-NS biti ta koja će na Voždovcu formirati vlast sa onim strankama koje građanima Voždovca misle dobro", kazao je Mladenović i napomenuo da je na listi DSS-NS Vojislav Koštunica 56 kandidata, a prvi je Milan Lane Gutović.

Ukazao je da će kampanja DSS-NS biti naporna jer su, kako je ocenio, i IBODSS i NS pod jakom medijskom blokadom, izloženi velikim i strašnim napadima aktuelne vlasti.

"Vraćamo se u period devedestih godina, period medijskog mraka i progona opozicionih stranaka i lidera opozicionih partija, ali to nas neće sprečiti da Voždovčane upoznamo sa svojim programom", istakao je Mladenović.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.