DSS: Beogradu ne treba skup metro

Izvor: B92, 11.Mar.2014, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Beogradu ne treba skup metro

Beograd -- Kandidat DSS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Popović razgovarao je s građanima Zvezdare o planovima za izgradnju metroa u Beogradu.

On je poručio da se DSS zalaže za strateškog partnera s kojim bi bio izgrađen jeftin i funkcionalan metro.

Popović, koji je u okviru predizborne kampanje posetio opštinu Zvezdara i sa građanima razgovarao kod Vukovog spomenika, istakao je da prestonici Srbije nije potreban preskup metro "kakav su izglasali odbornici Demokratske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stranke, Liberalno demokratske partije, Ujedinjenih regiona Srbije, Socijalističke partije Srbije i Partije ujedinjenih penzionera Srbije", niti metro koji će u Bulevaru kralja Aleksandra ići "čas ispod zemlje, čas iznad zemlje".

"Beogradu nije potreban preskupi metro, takav da jedna stanica bude kod Vukovog spomenika, a sledeće kod Pravnog fakulteta, kod pošte, na Trgu Nikole Pašića, Trgu republike, pa kod Akademije. Potrebno je slušati struku. Beogradu je za metro potreban strateški partner i to je ono za šta se DSS zalaže", poručio je Popović.

On je podvukao da je vreme da Beogradu ulazi u investicije koje može da izdrži i zbog kojih se neće dodatno zaduživati.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Popović: Treba nam jeftin i funkcionalan metro

Izvor: Mondo, 11.Mar.2014

Kandidat Demokratske stranke Srbije za gradonačelnika Beograda Aleksandar Popović izjavio je danas da je Beogradu..

Nastavak na Mondo...

Popović: Beogradu potreban jeftin i funkcionalan metro

Izvor: Blic, 11.Mar.2014

Kandidat DSS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Popović razgovarao je danas sa građanima Zvezdare o planovima za gradnju metroa u Beogradu i poručio da se ova stranka zalaže za strateškog partnera s kojim bi bio izgrađen jeftin i funkcionalan metro...Popović, koji je u okviru predizborne kampanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.