DS u koaliciji sa Novom strankom, Petrovićem...

Izvor: Mondo, 04.Mar.2016, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS u koaliciji sa Novom strankom, Petrovićem...

Predstavnici DS, Nove stranke, stranaka Zajedno za Šumadiju, Zajedno za Srbiju, Pokreta za Krajinu i Demokratskog saveze Hrvata u Vojvodini potpisali su danas koalicioni sporazum o nastupanju na izborima 24. aprila.

Foto: TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIC

Oni će nastupiti na listi "Za pravednu Srbiju - DS" uz slogan "Da živimo normalno, da živimo sada".

Lider DS Bojan Pajtić rekao je novinarima da ove stranke sa DS dele ne samo ideju da je režim Aleksandra Vučića >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << neprihvatljiv za građane Srbije, već i da Srbija mora da bude pravna, demokratska, pristojna i uređena država.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić raspisao je izbore za 24. april.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slogan liste je “Za pravednu Srbiju, da živimo normalno, da živimo sada“

Izvor: Beta Video, 04.Mar.2016

BEOGRAD - Predsednik DS Bojan Pajtić, nakon potpisivanja sporazuma, rekao je novinarima da su sporazum potpisale stranke koje su se i u prošlosti hrabro borile protiv režima Aleksandra Vučića. Lista će se zvati “Za pravednu Srbiju – Demokratska stranka“, a slogan liste je “Za pravednu Srbiju,...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Pajtić, Živković i regionalni pokreti "za pravedniju Srbiju"

Izvor: Press, 04.Mar.2016

Demokratska stranka potpisala je danas koalicioni sporazum sa Novom strankom i nekoliko saveza i pokreta, a na izbore će izaći na listi čiji je naziv "Za pravednu Srbiju". .           Potpisivanju sporazuma koalicije,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.