DS se žali na nepravilnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2018, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS se žali na nepravilnosti

Prema podacima Demokratske stranke do 19 časova na biračka mesta izašlo je oko 49 odsto građana, izjavio je večeras šef izbornog štaba DS Balša Božović.

On je novinarima u izbornom štabu liste oko DS rekao da su do 17 časova na biračkim mestima utvrđene brojne nepravilnosti.

"Nastavlja se sa kršenjem biračkih prava, ljudi se fotografišu i snimaju koja ulaze na biračka mesta, postoje paralelni spiskovi, postoje dupli birački spiskovi...", rekao je Božović novinarima u štabu DS-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Šutanovac: DS danas posrnula

Izvor: RTS, 04.Mar.2018

Predsednik Demokratske stranke i kandidat za gradonačelnika sa liste "Da oslobodimo Beograd" Dragan Šutanovac izjavio je da je ta koalicija ostvarila loš rezultat na beogradskim izborima, ali da će iz toga izvući pouke. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.