DS osudio odluku da SC Vračar i Šuplja stena pripadnu gradskoj upravi

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jul.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS osudio odluku da SC Vračar i Šuplja stena pripadnu gradskoj upravi

Demokratska stranka (DS) osudila je danas odluku da se Sportski centar "Vračar" i dečje odmarališta Šuplja stena na Avali sa pripadajućim sadržajima, "poklone gradskoj upravi".

"Ljudi koji ne znaju, ne umeju i neće da planiraju, razvijaju i rade, odlučili su da otuđe sve ovo od Vračara", navodi se u saopštenju DS-a.

U saopštenju se navodi da je odluka o promeni vlasništva nad objektima i zemljištem koje od nastanka pripada Vračarcima "kulminacija nestručnog, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pogubnog i bahatog upravljanja".

Zbog podrške odluci o bojkotu svih skupštinskih zasedanja, odbornici DS-a svoje neslaganje iskazali su ispred zgrade Gradske opštine, gde su poručili da će "borbu za Vračar" nastaviti "svakodnevnim aktivnostima" i trudom da se "zajednički interes očuva".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.