DS optužuje naprednjake za napad

Izvor: S media, 14.Apr.2010, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS optužuje naprednjake za napad

Demokratska stranka saopštila je danas da je grupa od devet huligana Srpske napredne stanke na putu Arandjelovac-Orašac fizički sprečila aktiviste DS da lepe plakate uoči vanrednih lokalnih izbora 25. aprila.

Tom prilikom Miloš R. (19), Saša R. (18) i Marko Ž. (18) iz Arandjelovca zadobili su ozbiljne posekotine dok su pokušavali da pobegnu, navodi DS.

U napadu je, kako se dodaje, potpuno uništen i propagandni materijal i oprema aktivista Demokratske stranke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
DS apeluje na sve učesnike predizborne kampanje da se uzdrže od nasilnih ispada i fizičkog povredjivanja neistomišljenika i uz najoštriju osudu napada traži od državnih organa da pronadju i kazne počinioce.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

DS optužuje naprednjake za napad na aktiviste demokrata

Izvor: NaDlanu.com, 14.Apr.2010

BEOGRAD, 14. aprila 2010. (Beta) - Demokratska stranka (DS) saopštila je u sredu da je grupa od devet osoba bliskih Srpskoj naprednoj stranci na putu Aranđelovac-Orašac fizički sprečila aktiviste DS da lepe plakate uoči vanrednih lokalnih izbora 25. aprila. Tom prilikom Miloš R. (19), Saša...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.