DS: Vlast igra opasnu igru oko Vojvodine

Izvor: RTS, 03.Feb.2013, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Vlast igra opasnu igru oko Vojvodine

Republička vlast direktno atakuje na autonomiju Vojvodine kroz čitav niz odluka koje je donela, kaže potpredsenica DS-a Vesna Martinović.

Potpredsednica Demokratske stranke Vesna Martinović optužila je republičku vlast da direktno atakuje na autonomiju Vojvodine kroz čitav niz odluka koje je donela.

"Plašim se da akteri tih odluka nisu svesni opasnosti igre koju igraju. Mi u Vojvodini smo ponosni na svoju autonomiju, kao što smo ponosni i na to što smo deo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije, i ovakve igrarije samo mogu proizvesti probleme", rekla je Martinovićeva za novosadski Dnevnik.

Martinovićeva je dodala da podržava borbu protiv korupcije u Srbiji, ali je i ocenila da vlast zloupotrebljava tu borbu i da nastoji da suzbije svaki kritički glas.

"Neko kratko vreme možda može piti vodu prebacivanje odgovornosti za sve nevolje ovog sveta na prethodnu vlast, ali taj pristup naprosto ima rok trajanja. Ako ste ozbiljni, morate da ponudite rešenja, a aktuelna vlast ta rešenja nema već i dalje samo nudi izgovore", rekla je Vesna Martinović.

Građani će vrlo brzo uvideti da hapšenje Miroslava Miškovića nije "univerzalni recept za sve njihove nedaće", ocenila je Martinovićeva.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.