DS, SDS i ZzS se ujedinjuju do 15. decembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2019, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS, SDS i ZzS se ujedinjuju do 15. decembra

Demokratska stranka, Socijaldemokratska stranka i Zajedno za Srbiju trebalo bi formalno pravno da se ujedine najkasnije do 15. decembra, piše Blic.

Prema navodima lista, inicijativa za ujedinjenje DS sastavljena je na predlog opštinskih odbora tri stranke sa Vračara.

Održan je veliki sastanak rukovodstva tri stranke na kojem je bilo reči o toj inicijativi. Na taj sastanak je bio pozvan i predsednik DS Zoran Lutovac. Nakon toga sastavljena je i inicijativa koja je u utorak poslata svim članovima, rekao je listu izvor blizak trima strankama.

Kako piše u inicijativi, predlog je da se Skupština ujedinjenja najkasnije održi 15. decembra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEMOKRATE SE UJEDINJUJU Saznajemo: DS, SDS i SzS će se spojiti najkasnije do 15. decembra

Izvor: Blic, 06.Nov.2019

Demokratska stranka, Socijaldemokratska stranka i Zajedno za Srbiju trebalo bi formalno pravno da se ujedine najkasnije do 15. decembra, saznaje nezvanično "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.