DS: Odgovornost za izborni haos

Izvor: Studio B, 13.Apr.2016, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Odgovornost za izborni haos

Pojava neverovatnog broja od 15.000 falsifikovanih potpisa, što se prvi put događa u izbornoj kampanji, dovodi u pitanje regularnost izbornog procesa, saopštila je DS i ocenila da se radi o organozovanom procesu ili o potpuno neefikasnom pravosuđu.

DS je upitala kako je moguće da sudski overivači overe 15.000 falsifikovanih potpisa i kako je moguće da overe više desetina hiljada potpisa Srpske napredne stranke za manje od sat vremena?

Bez obzira na to da li se ove izborne mahinacije dešavaju uz blagoslov ministra pravde ili bez njegovog znanja, on više ne sme biti na toj poziciji, poručila je DS. 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Ivošević: Saša Janković može da traži proveru potpisa

Izvor: Danas, 14.Apr.2016, 20:12

Beograd - Oko petnaest hiljada falsifikovanih potpisa na izbornim listama ne mogu da dovedu u pitanje regularnost celokupnih predstojećih parlamentarnih izbora sa pravnog stanovišta, ali je činjenica da je sam kvalitet izbornog procesa bitno naruš en. To je korak unazad i signal da se mnoge stvari...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.