DS: Novom Sadu potrebno više policajaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2013, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Novom Sadu potrebno više policajaca

NOVI SAD -

Gradski odbor Demokratske stranke (DS) u Novom Sadu zatražio je danas da nadležni organi izvedu pred lice pravde učesnike oružanog obračuna na Novom naselju i ocenio da je Novom Sadu hitno potreban veći broj policajaca.

Novosadske demokrate navode u saopštenju da iza tog obračuna, koji se dogodio u ponedeljak u blizini jedne škole, stoje "navijačke skupine koje su i u ranijem periodu pravile ovakve i slične probleme u gradu", ocenjujući da je taj incident >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << najniža tačka do koje se spustila opšta sigurnost u gradu.

"Zahtevamo od gradonačelnika da ubuduće oštrije reaguje, ali i da nastavi dobru praksu saradnje grada sa policijom, kakvu je uspostavila prethodna vlast u Novom Sadu, koja je izdvojila više od 100 miliona dinara", kao pomoć za opremanje pripadnika MUP-a, ističe Gradski odbor DS.

U saopštenju je tvrdi da je u septembru bila planirana kupovina tri specijalna vozila za interventnu jedinicu, kao i druga potrebna za rad Policijske uprave, ali je "nova gradska vlast na čelu sa gradonačelnikom odustala od davanja pomoći koja je bila ranije dogovorena".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.