DS: Nove ulice na Zvezdari

Izvor: Studio B, 03.Maj.2012, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Nove ulice na Zvezdari

Gradonačelnik Beograda i nosilac liste "Izbor za bolji Beograd" Dragan Đilas obišao je novoizgrađenu ulicu Nine Kirsanove na Zvezdari, kojom su građani Višnjičke banje, Karaburme, Mirijeva dobili bolju saobraćajnicu i kraću vezu do Smederevskog puta.

Zbog uskog kolovoza, na uključenju na Smederevski put često je bilo zastoja saobraćaja i stvaranja kolone vozila u oba pravca, a izgradnjom novog kraka ulice Nine Kirsanove taj problem je rešen.

Đilas je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Milanom Popovićem, predsednikom opštine Zvezdara, obišao i radove na izgradnji ulice Lazara Trifunovića, kojom se Mirijevo povezuje sa grobljem Lešće i dalje sa Slanačkim putem, saopšteno je Gradski odbor Demokratske stranke.

U protekle četiri godine na teritoriji opštine Zvezdara asfaltirano je 170 ulica u ukupnoj dužini od 52,2 kilometra. Od tog broja, 71 ulica dužine 23,5 kilometara prvi put je dobila asfalt.

Do kraja godine na Zvezdari će se raditi trotoari na tri segmenta u Ustaničkoj ulici, u dužini od 1000 metara, kao i kompletna ulica Nikole Grulovića u dužini 300 metara.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.