DS: Netačne informacije o dugu Beograda

Izvor: RTS, 09.Mar.2014, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Netačne informacije o dugu Beograda

Tvrdnjom da glavni grad duguje više od milijardu evra, DS je optužila predsednika Privremenog organa Beograda Sinišu Malog da "laže Beograđane".

Demokratska stranka optužila je predsednika Privremenog organa Beograda Sinišu Malog da "laže Beograđane" tvrdnjom da glavni grad duguje više od milijardu evra.

"Dug grada je 400 miliona evra, kako to piše na zvaničnom sajtu Vlade Srbije. Gde su otišle te pare, Beograđani vide svakog dana, ali ne i gde je potrošeno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << više od pet milijardi evra za koliko nas je Vlada Srbije zadužila u prethodne dve godine", navodi se u saopštenju DS-a.

Mali je ranije danas rekao da ukupan dug Beograda iznosi više od milijardu i 150 miliona evra.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DS: Mali laže o dugu; SNS: DS upropastila Srbiju

Izvor: Mondo, 09.Mar.2014

Demokratska stranka (DS) optužila je danas predsednika Privremenog organa Beograda Sinišu Malog da "laže Beograđane"..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.