DS: Neka mediji objave ceo iskaz Lidije Udovički

Izvor: B92, 24.Jan.2016, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Neka mediji objave ceo iskaz Lidije Udovički

DS zahteva od predsednika Vlade Aleksandra Vučića da prestane da ponižava građane tražeći od njih da veruju njegovim rečima a ne sopstvenim očima.

"Pozivamo medije koji su objavili delove svedočenja Lidije Udovički da objave celo njeno svedočenje jer se iz njega nedvosmisleno vidi da ona jeste bila reketirana i da ni u jednom trenutku ni ona, ali i niko drugi, nisu tvrdili da je to radio gospodin premijerov kum lično, nego su to drugi radili za njega", saopštio je DS.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kako se navodi u saopštnju, isto tako, baš kao što se ispostavilo da se nije lažno predstavljala, što je bila prva tvrdnja grupe za odbranu premijerovog kuma, vidi se da Lidija Udovički nije lagala u svojim razgovorima i sastancima sa zvaničnicima, u formalnim i normalnim prepiskama i SMS porukama, i da ne laže ni sada.

"Država u kojoj je premijerov kum iznad zakona i u kojoj se pojedini mediji i premijer utrkuju ko će prvi unapred da otpiše njegovu krivicu, ne može se nazvati pravnom državom, a oni koji na taj način tretiraju i građane i institucije moraju znati da to neće moći još dugo da rade."

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.