DS: Mihajlovićeva da kaže ko namešta poslove svom prijatelju

Izvor: Blic, 25.Nov.2013, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Mihajlovićeva da kaže ko namešta poslove svom prijatelju

Demokratska stranka zatražila je danas od ministarke Zorane Mihajlović da objavi koji ministar u Vladi Srbije koristi svoju poziciju da firmi svog prijatelja obezbedi poslove, kao i da li je svoja saznanja o tim protivzakonitim aktivnostima pojedinih ministara, osim što o njima govori u medijima, dostavila nadležnim organima.

Od predsednika Vlade, DS očekuje da kaže o kome je reč i kad će ministar, koji radi suprotno interesima Srbije, biti smenjen.

"Na tako teške >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << optužbe ministarke na račun Vlade u kojoj radi, moraju adekvatno odgovoriti institucije i reakcija na njih ne može biti stvar proizvoljne odluke bilo kog pojedinca", zaključuje u saopštenju DS.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DS: Ministarko, recite koji ministar radi protv Srbije?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2013

Demokratska stranka zatražila je od ministarke energetike Zorane Mihajlović da kaže koji ministar koristi svoju poziciju da obezbedi poslove prijatelju i da li je o tome obavestila nadležne organe. ..Zorana Mihajlović, ministarka energetike  .."Od predsednika Vlade, Demokratska stranka očekuje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.