DS:Mali treba vodi računa o tome šta je urađeno u Beogradu

Izvor: RTS, 03.Sep.2015, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS:Mali treba vodi računa o tome šta je urađeno u Beogradu

Demokratska stranka pozvala je gradonačelnika Beograda Sinišu Malog, da povede računa o tome šta je urađeno u Beogradu, od kada je došao na vlast, pa da onda govori o građanima drugih delova Srbije.
Na izjavu Siniše Malog da građani Vojvodine jasno vide da u Vojvodini ništa nije urađeno, iz Demokratske stranke kažu da "to učini ukoliko sme". Poručuju gradonačelniku prestonice da, kako kažu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << do tada ćuti, prenosi Tanjug.

"Neka gradonačelnik Beograda povede računa o tome da njegov stranački šef poklanja domaćim i stranim tajkunima gradsko zemljište koje pripada građanima Beograda. Neka se zamisli nad činjenicom da je građane Beograda potpuno isključio iz odlučivanja o najvećoj korupcionaškoj aferi "Beograd na vodi", ističe se u saopštenju DS-a.
Ova stranka je pozvala gradonačelnika Beograda i da razmisli o tome da su trudnice, deca, penzioneri i bolesni građani ostali bez povlastica.
Dodaju da Mali treba da brine o tome što su javna preduzeća dovedena do ruba propasti, da razmišlja o građanima koji ne mogu da plaćaju porez na imovinu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.