DS: Đilas nije blokirao račun stranke

Izvor: B92, 10.Feb.2016, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Đilas nije blokirao račun stranke

Beograd -- Iz Demokratske stranke demantuju da je Đilas blokirao DS, uz objašnjenje da su odnosni stranke i Dragana Đilasa jasno uređeni ugovorom, piše N1.

"Normalno da on svoja sredstva dobije. Dobiće ih po ugovoru sa Demokratskom strankom kada bude došao na red, kada se budu namirili prethodni poverioci onda će on doći na red i biće skidano to od mesečnih prihoda stranke koji se kreću više miliona dinara, biće skidano dok ne bude dok ne bude isplaćen poslenji dinar", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kaže sekretar Demokratske stranke Milan Popović.

Mediji su ranije pisali da je firma "Multikom" bivšeg predsednika demokrata, Dragana Đilasa, aktivirala menicu na svoja potraživanja od DS-a, te da je dug stranke - pozivajući se na podatke Narodne banke Srbije - narastao na 109 miliona dinara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DS: Đilas nije blokirao račun stranke

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Feb.2016

Iz Demokratske stranke demantuju da je Đilas blokirao DS, uz objašnjenje da su odnosni stranke i Dragana Đilasa jasno uređeni ugovorom, piše N1..."Normalno da on svoja sredstva dobije. Dobiće ih po ugovoru sa Demokratskom strankom kada bude došao na red, kada se budu namirili prethodni poverioci...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.