DS: Da li je rasveta bezbedna?

Izvor: RTS, 22.Nov.2018, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Da li je rasveta bezbedna?

Demokratska stranka (DS) zatražila je da zamenik gradnačelnika Beograda Goran Vesić odgovori da li je novogodišnja rasveta bezbedna.
U saopštenju DS je upitao ko je i zašto naložio radnicima JKP "Gradsko zelenilo" da fiksiraju ukrase u Tašmajdanskom parku vrećama sa peskom, ko je postavio ukrase koji nisu stabilni i pričvršćeni, ko je odgovoran što se u dečjem parku instalira "kič rasveta" bez >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nužnih standarda o bezbednosti.
DS smatra da su za 340 miliona dinara odgovorni iz grada mogli da nabave bar kvalitetnu rasvetu ili da taj novac ulože u Fondaciju za mlade talente.
"Za talentovanu i višestruko nagrađivanu decu koja predstavljaju jedino svetlo u ovom mraku izdvojeno je 20 puta manje novca. Njih gradski čelnici povređuju nedovoljnom pažnjom i neodgovarajućim tretmanom, a šljaštećim ništavilom ugrožavaju i najmlađe u igri", navela je DS.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.