DRŽAO OČEVO TELO U ZAMRZIVAČU GODINU DANA Bizaran slučaj sve ostavio bez teksta, a tek kad čujete šta je rekao...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 09:41

DRŽAO OČEVO TELO U ZAMRZIVAČU GODINU DANA Bizaran slučaj sve ostavio bez teksta, a tek kad čujete šta je rekao...

Policija neće da komentariše dok je istraga u toku.

Holanđanin je telo svog preminulog oca (101) više od godinu dana čuvao u zamrzivaču kako bi "mogao da razgovara s njim", prenosi Telegraph.

82-godišnji muškarac je lokalnim novinama ispričao kako "nije želeo da pusti (oca) da ode jer bi mu inače nedostajao".

‌Novine De Limburger izvestile su da je muškarac stavio svog oca u zamrzivač nakon što je umro prirodnom smrću prije 18 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meseci. Leš je otkriven u gradu Landgrafu nakon što je porodični lekar izrazio zabrinutost za očevo zdravlje.‌ Policija ne sumnjiči sina za ubistvo oca, ali istražuje da li je počinjeno krivično delo.

Ako bude osuđen za skrivanje tela, mogao bi da dobije do dve godine zatvora ili novčanu kaznu. Ispitan je u sklopu istrage, ali nije uhapšen.

- Trenutno istražujemo smrt te osobe i zašto su ostaci stavljeni u zamrzivač. U interesu istrage u ovom trenutku ne dajemo izjave - saopštili su iz policije.

‌Komšija je za novine kazao kako oca, čije je telo pronađeno, nije video poslednjih 25 godina. Dodao je kako je sa sinom, koji je vlasnik kuće koju je delio s ocem od 1967. godine, zadnji put razgovarao pre nedelju i po. Komšija je naveo kako je sinu 1997. umrla žena s kojom ima ćerku.

Naglasio je kako sin "nije izgledao dobro kad je poslednji put razgovarao s njim".

- Živim ovde više od dvadeset godina, ali oca nikad nisam video - rekao je drugi meštanin. Holandski mediji pišu da je sin u susedstvu bio poznat po tome što je hranio lokalne mačke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.