DRUŠTVENE MREŽE NE RADE: Otkriveno u čemu je problem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 19:21

DRUŠTVENE MREŽE NE RADE: Otkriveno u čemu je problem!

Evo o čemu se radi.

Problemi s Messenger i Instagram porukama u Srbiji nastali su zbog toga što se ove dve aplikacije spajaju u jednu.

Integracija servisa za poruke nije nova stvar, ali je izgleda Srbija stigla na red da se kod nas spoje Messenger i Instagram, pa su obe aplikacije povremeno nedostupne i ne rade.

Sada ćete sve poruke čitati u Messenger platformi, čak i one, koje budete razmenjivali na Instagram aplikaciji.

To znači da će Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Messenger biti jedna aplikacija za dopisivanje i sve što pošaljete na Instagram mreži videće se u Messenger-u, koji postaje glavna aplikacija za dopisivanje. Facebook je ovo već najavio i sada je ta integracija, izgleda došla do Srbije.

Ovo prouzrokuje poteškoće u slanju poruka na Messenger platformi sa kompjutera i telefona i povremene prekide rada na obe aplikacije. Sad kad pošaljete poruku sa Instagram platformi nekome, ta osoba dobiće je u Messenger aplikaciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.