DRULIĆ I BUNJEVČEVIĆ: Pomozite ugroženima u Srbiji

Izvor: Kurir, 23.Maj.2014, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRULIĆ I BUNJEVČEVIĆ: Pomozite ugroženima u Srbiji

Bivši centarfor i centarfalf crveno-belih uputili su apel navijačima Saragose i Totenhema

Nekadašnji fudbaleri Crvene zvezde, dva Gorana Drulić i Bunjevčević priključili su se akciji pomoći poplavljenim područijima u Srbiji.

Bivši centarfor i centarfalf  crveno-belih uputili su apel navijačima Saragose i Totenhema i zatražili pomoć za Srbiju i njeno stanovništvo koje je stradalo u poplavama.

Ugroženim građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pomoć su uputili mnogi sportsti iz zemlje i inostranstva, a sve akcije pokrenute u poslednjih sedam dana koliko traju poplave trajaće sve dok bude bilo potrebne.

Goran Drulić _SupportSerbia by bratmihael-rensing

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Bunjevčević i Drulić: Apel za pomoć

Izvor: B92, 24.Maj.2014, 00:46

Bivši srpski fudbaleri Goran Bunjevčević i Goran Drulić uputili su apel za pomoć ugroženima u poplavama u Srbiji preko YouTube kanala Crvene zvezde...Fudbaleri koji su 2000. i 2001. godine sa Crvenom zvezdom osvajali titule prvaka države, obratili su se pre svega navijačima Saragose i Totenhema,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.