DRUGI UPISNI ROK: Na niškom Univerzitetu ostalo još 450 budžetskih mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGI UPISNI ROK: Na niškom Univerzitetu ostalo još 450 budžetskih mesta

Poziv za studente

Za drugi upisni rok na fakultetima Univerziteta u Nišu ostalo je 450 slobodnih mesta za budžetske studente, oko 1.260 mesta za samofinansirajuće studente, a za studente koji se upisuju po afirmativnim merama ostalo je još 76 mesta, objavljeno je danas na zvaničnom sajtu niškog Univerziteta.

-Prijavljivanje budućih studenata za septembarski upisni rok počinje 2. septembra i traje do 4. septembra. Prijemne ispite kandidati će polagati od 6. do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 9. septembra po rasporedu koji budu objavili fakulteti. Septembarski rok se završava najkasnije do 19. septembra - navedeno je na sajtu Univerziteta.

U junskom upisnom roku na 14 fakulteta Univerziteta u Nišu bilo je ukupno 5.200 mesta, od toga 3.250 na budžetu i 1.950 za samofinansiranje.

Upisalo se 3.500 studenata od kojih 2.800 na budžetu i 700 kao samofinansirajući studenti.

U prvom upisnom roku budžetska mesta popunjena su na svim studijskim programima Filozofskog fakulteta, na Fakultetu sporta i fizičke kulture, Fakultetu umetnosti, Ekonomskom i Pravnom fakultetu i na studijskoj grupi za arhitekturu Građevinsko-arhitekstonskog fakulteta.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.