DRUGA DONACIJA ZA ZDRAVSTVENE USTANOVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 15:21

DRUGA DONACIJA ZA ZDRAVSTVENE USTANOVE

Da podsetimo, prvu donaciju zdravstvenim ustanovama Gradska opština Zemun je organizovala 20. novembra 2020. godine u jeku pandemije.

Gradska opština Zemun je u saradnji sa društveno odgovornom kompanijom ''Koka-kola'' 7. maja organizovala drugu po redu donaciju za zemunske zdravstvene ustanove koje rade u KOVID sistemu, u vidu gaziranih, negaziranih pića i vode.

Donacija je podrška zdravstvenim radnicima koji su dali svoj nemerljiv doprinos u borbi za suzbijanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pandemije KOVID 19, kao i svim pacijentima koji čekaju testiranje ili su na lečenju. Zahvaljujući odličnoj saradnji sa društveno odgovornim kompanijama Gradska opština Zemun organizuje mnogobrojne humanitarne akcije.

Uručenju donacije KBC ''Zemun'', KBC ''Bežanijska kosa'' i Domu zdravlja Zemun prisustvovali su pomoćnici predsednika Milan Milisavljević i Slaviša Topalović, kao i savetnik predsednika GO Zemun Igor Vukčević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.