DRON GAĐAO AMERIČKU BAZU U IRAKU?! Sirene za vadušnu opasnost u ambasadi SAD

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023, 00:39

DRON GAĐAO AMERIČKU BAZU U IRAKU?! Sirene za vadušnu opasnost u ambasadi SAD

Odgovornost za najveći broj napada preuzela je militantna grupa "Islamski otpor u Iraku", rekavši da su oni odgovor na američku podršku Izraelu u ratu protiv Hamasa.

Naoružani dron je gađao večeras bazu Al Harir u severnom Iraku u kojoj se nalaze američke snage, objavio je Rojters, pozivajući se na neimenovane izvore.

Britanska agencija javlja i da su se oglasila sirene za vazdušnu opasnost u ambasadi Sjedinjenih Američkih Država u Bagdadu, ali zasad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nema informacijama o žrtvama.

Američke i međunarodne snage sa sedištem u Iraku i u Siriji su poslednjih nedelja u stanju pripravnosti ulsed desetina napada na njihove baze otkako je izbio rat između Izraela i palestinske militantne grupe Hamas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PLAMEN RAZARANJA ŠIRI SE BLISKIM ISTOKOM: Islamski Džihad objavio snimak na kojem se vide taoci, primirje ni na vidiku

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023

34. dan sukoba na Bliskom istoku..Jemenski pobunjenici Huti tvrde da su lansirali "seriju balističkih projektila" za "različite osetljive ciljeve" u južnom Izraelu, uključujući oblast grada Eilata...U postu na mreži "iks", portparol Hutija Jahja Sari tvrdi da su projektili pogodili svoje mete „uprkos...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.