DROGIRALA IH, PA UDAVILA: Počinje suđenje Nemici koja je ubila PETORO DECE, najmlađe imalo godinu dana (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 20:00

DROGIRALA IH, PA UDAVILA: Počinje suđenje Nemici koja je ubila PETORO DECE, najmlađe imalo godinu dana (VIDEO)

Suđenje počinje deset meseci nakon tog tragičnog događaja

U Nemačkoj je danas počelo suđenje ženi za koju se sumnja da je ubila petoro svoje dece od 1 do 8 godina. koji je potresao javnost u zemlji.

Ckristijan K. će se na sudu u Vupertalu, na zapadu Nemačke, suditi za pet ubistava. Preti joj doživotni zatvor.

Dvadesetosmogodišnja žena je sve dosad tvrdila da je nedužna i motiv ubistva još treba utvrditi, navodi državno tužilaštvo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na prvom saslušanju odlučila se braniti ćutanjem. Nije joj dijagnostifikovan nikakav psihički poremećaj. Tragedija se dogodila 3. septembra u porodičnom domu u Solingenu.

Kako se navodi u optužnici, majka je deci za doručak stavila drogu u piće kako bi ih uspavala. Zatim je napunila kadu vodom i pripremila im igračke kako bi im privukla pažnju. Onda ih je probudila i jednog po jednog odvodila u kupatilo, gde ih je gušila i davila.

Nakon toga ih je zamotala u peškir i položila na postelju, gde su beživotna tela tri devojčica od 1, 2 i 3 godine te dvojice dečaka od 6 i 8 godina pronađena.

Njihova majka se tog dana bacila pod voz na železničkoj stanici u obližnjem Dizeldorfu, ali je preživela pokušaj samoubistva.

Najstariji sin, koji je tog dana rano otišao u školu, umakao je sudbini svoje braće i sestara.

Žena, koja je od tada u pritvoru, rekla je da se maskiran muškarac ušunjao u njen stan i ubio joj djecu. Ali, nije pronađen nikakav dokaz u prilog takvoj tvrdnji. Nena majka, kojoj je ona napisala da su deca mrtva, pozvala je policiju. Očekuje se da će suđenje trajati barem do sredine avgusta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.