DROBILA DEVOJČICI (4) LEKOVE U SOK?! Isplivala JEZIVA svedočenja dve žene, evo kako je majka iz PAKLA trovala dete

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 17:58

DROBILA DEVOJČICI (4) LEKOVE U SOK?! Isplivala JEZIVA svedočenja dve žene, evo kako je majka iz PAKLA trovala dete

Osumnjičena je uhapšena i određen joj je pritvor

Dve žene koje su delile bolničku sobu na Institutu za majku i dete u Beogradu sa ženom iz Smedereva i njenom ćerkom od četiri godine, tokom istrage, posvedočile su da je žena drogirala dete.

Kako se saznaje, one su rekle da su videle majku kako iz ormara uzima lek, drobi u sok i daje devojčici da pije.

Nezvanično, policija je našla bromazepam i diazepam u njenim ličnim stvarima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ona je uhapšena 8. marta ove godine, a nakon saslušanja određen joj je pritvor do 30 dana zbog nasilja u porodici.

Podsećanja radi, žena je 28. februara dovela ćerku u jako lošem stanju u bolnicu. Lekarima je rekla da "dete drhti i da ne može na noge". Takođe je rekla da devojčici ništa ne daje od lekova.

Međutim, lekarima su analize bile sumnjive, pa su zatražili dodatne analize. Krv i urin su poslali na VMA, a rezultati su bili više nego poražavajući. Dete je u krvi imalo visoku dozu lekova za smirenje. Sumnja se da je ona i ranije detetu davala sedative koji su njoj propisani.

Kako se saznaje, ona je imala prijavu 2021. godine da fizički zlostvalja dete, ali je Centar za socijalni rad u Smederevu doneo odluku da nema saznanja ni dokaza da to majka radi. Inače, ona je na evidenciji za primanje novčane pomoći.

Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Njoj se stavlja na teret nasilje u porodici.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/Jelena Paunović/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.