DRITAN SA MILOM RUŠI VLADU, KLJUČA CRNA GORA Crnogorski ministar Abazoviću: Ne dozvoli da te pamte kao izdajnika!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2022, 18:25

DRITAN SA MILOM RUŠI VLADU, KLJUČA CRNA GORA Crnogorski ministar Abazoviću: Ne dozvoli da te pamte kao izdajnika!

Koalicija "Crno na bijelo" podnela je Skupštini Crne Gore inicijativu za izglasavanje nepoverenja Vladi. To je izazvalo burne reakcije brojnih političara i aktuelnih ministara.

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić rekao je da potpredsednik Vlade Dritan Abazović mora podneti ostavku ili povući inicijativu za nepoverenje Vladi.

- Naš potpredsednik Vlade mora podneti ostavku ili povući inicijativu za nepoverenje Vladi. Prijateljski: Ne dozvoli da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te mladog i perspektivnog dinosaurusi potroše i pošalju u političku istoriju, a narod zapamti kao izdajnika. Povuci inicijativu, vrati se gde pripadaš! Iz Vašingtona s ljubavlju - napisao je Spajić na Tviteru nalogu.

Podsetimo, oštro je reagovao i predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić koji je poručio da je u Crnoj Gori na delu "izdaja veka", kakvu ne pamti Crna Gora. VIše o tome OVDE.

Naš PPV @DritanAbazovic mora podnijeti ostavku ili povući inicijativu.

Prijateljski: Ne dozvoli da te mladog i perspektivnog dinosaurusi potroše i pošalju u političku istoriju, a narod zapamti kao izdajnika. Povuci inicijativu, vrati se gdje pripadaš! Iz Vašingtona s ljubavlju https://t.co/x98CDNzsQ0

— Milojko Spajić (@MickeySpajic) January 19, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.