DRASTIČAN SKOK BROJA ZARAŽENIH: U bolnici u Šapcu 9 kovid pacijenata, 55 obolelih

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 15:04

DRASTIČAN SKOK BROJA ZARAŽENIH: U bolnici u Šapcu 9 kovid pacijenata, 55 obolelih

Situacija će se pratiti za sada neće biti uvodena vanredna situacija

Od juče 20 novoobolelih u Šapcu, 16 testiranih u gradu i četvoro potvrđenih u Bogatiću, ukupno 55 obolelih, rečeno je posle sednice kriznog štaba koju je zbog povećanja broja zaraženih hitno zakazao novi gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić.

U bolnici je 9 kovid pacijenata sa srednje teškom kliničkom slikom, niko nije na respiratoru. Povećava se i broj pregleda u kovid ambulanti, za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tri dana, 76 - 135 - 73.

. Sve inspekcijske službe pojačaće rad na kontroli pridržavanja mera u ugostiteljskim objektima, posebno broja gostiju.

Privremena bolnica u Ekonomskoj školi iz pasivnog prelazi u aktivno stanje, preventivno u slučaju znatnog povećanja broja obolelih.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRETI DA POSTANE ŽARIŠTE KORONE: Ovaj srpski grad na udaru virusa, crne brojke se konstantno povećavaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020

Komunalnoj policiji upućen je nalog da pojača kontrole ugostiteljskih i trgovinskih objekata, u smislu radnog vremena, primene mera, broja ljudi i distance. ..Tokom poslednja 24 sata u Šapcu je zabeleženo 20 novozaraežnih korona virusom...Zbog toga je komandant Štaba za vanredne situacije, gradonačelnik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.