Izvor: B92, 30.Jun.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRASKOVICEVO SVEDOCENJE 4. JULA U BUDVI

Vuk Draskovic ce, u ulozi svedoka, biti saslusan u utorak, 4. jula, u sudu za prekrsaje u Budvi, saznaje B2-92 od Draskovicevog advokata Borivoja Borovica. On se u petak uvece vratio iz Podgorice, gde se, zajedno sa drugim braniocem lidera SPO Branislavom Tapuskovicem, sreo sa crnogorskim ministrom pravde Draganom Socom. Prema njegovim recima, Soc je dao uveravanja da ce se istraga sprovoditi brze, da ce posle Vuka Draskovica biti saslusani jos neki svedoci, a mozda ponovo I braca Lovric.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
-Takodje nam je smo utvrdili da je istrazni sudija dao naredbu za hapsenje Jovanovica i Spasojevica koji su u bekstvu, rekao je Borovic.

Vladimir Jovanovic, uhapsen u petak u Beogradu, nece moci biti saslusan bez prisustva Draskovicevih advokata, dodao je on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.