DRAMATIČNO u Beogradu: Reke vode slivaju se ulicama, ostale rupe na putevima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2018, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMATIČNO u Beogradu: Reke vode slivaju se ulicama, ostale rupe na putevima (FOTO)

Kiša nemilice pljuštala

Nakon nevremena koje je zahvatilo Beograd, kada je pala ogromna količina kiše, dramatične slike stižu iz svih delova grada.

Fotografije prikazuju poplavljena vozila, saobraćajne znake i objekte, a reke vode slivaju se ulicama.

Potop u prestonici uzrokovan je kišom koja je nemilice pljuštala, a kapi su bile zapanjujuće veličine.

U ulici Solunskih boraca, asfalt je pukao usled poplave, a nakon povlačenja vode, nasred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puta, ostala je rupa.

RHMZ izdao je upozorenje, za grad Beograd, na veću količinu padavina

- Na području Beograda očekuje se veća količina padavina, više od 20 l/m2 za 3 sata, uglavnom u drugom delu dana i u toku noći – stoji u saoštenju RHMZ.

Upozorenje važi i za druge delove zemlje.

- Na području Vojvodine, zapadne Srbije, Podunavlja i Braničeva očekuje se veća količina padavina, više od 20 l/m2 za 3 sata, uglavnom u drugom delu dana i u toku noći – navode iz RHMZ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.