DRAMATIČNO FINALE Evo šta nas čeka u poslednjoj epizodi serije Ubice mog oca!

Izvor: Blic, 26.Dec.2016, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMATIČNO FINALE Evo šta nas čeka u poslednjoj epizodi serije "Ubice mog oca"!

Poslednju, desetu epizodu serije "Ubice mog oca" publika će imati prilike da pogleda 1. januara 2017. godine, na Prvom programu RTS-a sa početkom od 20.05 časova.

Ova serija, čiju je svaku epizodu iz nedelje u nedelju, u poslednjih nekoliko meseci, gledalo po više od milion ipo gledalaca u Srbiji, širom je otvorila vrata žanru savremene kriminalističke serije i dokazala da ju je domaća publika sa uzbuđenjem i radoznalošću prihvatila kao sadržaj koji je uneo neke nove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tendencije u repertoar Radio-televizije Srbije.

Aleksandar uprkos poslednjim događajima, a naročito Kostinom teškom ranjavanju, prikuplja materijalne dokaze o tome ko je Miličin ubica.

Mirko mu svesrdno pomaže u tome iako je i njemu život ugrožen. Između njih dvojice više nema tajni. Rade kao tim i privode osobu za koju najviše sumnjaju da je počinilac ubistva nedužne devojke.

A onda se dešva nešto što će duboko uzdrmati Aleksandrov svet, i vratiti ga na početak njegovih dilema i strahova kroz koje pokušava da dobije odgovor na pitanje - ko je ubio njegovog oca?

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPETO I DRAMATIČNO: Ovo nas čeka u POSLEDNJOJ epizodi serije "Ubice mog oca"

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2016

Ovo je ubica. . ...Poslednju epizodu imaćemo prilike da vidimo već u nedelju 1og januara 2017. godine a po svemu sudeći čeka nas veoma napeta epizoda...Uprkos svim događajima, posebno Kostinim ranjavanjem, Aleksandar prikuplja materijalne dokaze o tome ko je Miličin ubica...Mirko mu pomaže u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.