DRAMATIČNI DETALJI DARKOVE OPERACIJE: Laziću iz pluća izvukli 2 litre krvi! Lekari doneli NOVU ODLUKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2018, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMATIČNI DETALJI DARKOVE OPERACIJE: Laziću iz pluća izvukli 2 litre krvi! Lekari doneli NOVU ODLUKU!

Stanje i dalje nije dobro.

Darko Lazić hitno je operisan noćas u KBC Zemun iz iz pluća mu je izvučeno dve litre krvi.

Lazić se tokom noći požalio da ne može da diše, pa su mu lekari snimili pluća i videli zloslutnu senku na levom plućnom krilu, što je upućivalo na zaključak da se u plućima skuplja neka tečnost.

A post shared by darkolazic (@lazardarkovic91) on Oct 5, 2018 at 7:28am PDT

Porodica je obaveštena da operacija mora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hitno da se obavi. Hirurzi su mu punktirali plućno tkivo i pronašli uzrok senke koja je Darku Laziću otežavala disanje. Iz plućne maramice izvučeno je čak dve litre krvi!

Kako "Kurir" saznaje, krvarenje je možda nastalo od naprezanja, budući da od petka pije lek za iskašljavanje zbog sekreta koji se stvara od ležanja.

A post shared by darkolazic (@lazardarkovic91) on Oct 4, 2018 at 10:53am PDT

Jutros su u KBC Zemun stigli majka Branka, otac Milan i verenica Marina Gagić mu došli koji su nakratko usli u bolnicu, a potom su otišli do obližnjeg kafića kako bi sačekali nove informacije o Darkovom zdravstvenom stanju. Kako prenose, čekaju se rezultatu skenera pluča.

Posle noćašnje drame, sada je dovetena i u pitanje operacija kuka i butne kosti, koja je trebalo da bude u sredu, 7. novembra.

Podsetimo, Darko Lazić oporavlja se u KBC Zemun. U saobraćajnoj nesreći 23. oktobra zadobio je teške telesne povrede kada je nad BMW izgubio kontrolu pa sleteo s puta i prevrnuo se na krov. Unutrašnje krvarenje lekari su uspeli da saniraju vađenjem slezine, a sada pevača očekuje još jedan hirurški zahvat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.