DRAMATIČNE SCENE U TEKSASU: Stotine migranata POJURILO ka granici sa SAD-om, nastao nezapamćeni HAOS (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 21:51

DRAMATIČNE SCENE U TEKSASU: Stotine migranata POJURILO ka granici sa SAD-om, nastao nezapamćeni HAOS (VIDEO)

Pripadnici vojske su pokušali da smire situaciju
Haotični trenuci su snimljeni na video snimku koji prikazuje migrante u blizini El Pasa u Teksasu koje su teksaški vojnici odgurnuli od graničnog zida kako preplavljuju ogradu od žilet-žice i besomučno jure da se vrate do granične barijere.
Desetine migranata se mogu videti kako se penju i preplavljuju nekoliko slojeva žice od čamca koje su nanizali pripadnici Nacionalne garde Teksasa u video snimku koji je u četvrtak tvitovao nezavisni fotograf Džej Omar Ornelas.
Hundreds of migrants were pushed south of the concertina wire in the middle of the night by Texas National Guard. Hours later they again breached the concertina and made a rush for...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.