DRAMATIČNA SUDBINA! Preživeli rafale Uroša Blažića, pa doživeli stravičan udes - borba za život u bolnicama

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 22:12

DRAMATIČNA SUDBINA! Preživeli rafale Uroša Blažića, pa doživeli stravičan udes - borba za život u bolnicama

Preživeli rafale Uroša Blažića.

Muškarci, starosnih dobi 18 i 21, preživeli su rafale Uroša Blažića 4. maja na Ravnom gaju u selu, a sinoć su imali težak saobraćajni udes na lokalnom putu između susednih sela Drugovac - Budljević. Osamnaestogodišnjak je u teškom stanju, u komi je u Urgentnom centru u Beogradu, a drugi mladić je u smederevskoj bolnici i polomio je istu kost na ruci u koju ga je pre tri meseca pogodio metak i danas je operisan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Pored njih dvojice u automobilu je povređen i njihov prijatelj (20) iz sela, student Više elektrotehničke u Požarevcu. On je srećom prema prvim pregledima samo lakše povređen, iako se u prvi mah mislilo da je polomio kuk.

Mladići su uveče sedeli u školskom dvorištu i družili se, a onda otišli do obližnjeg Drugovca. Tamo su bili neko vreme, krenuli su nazad kućama, kada je na izlazu iz Drugovca oko 22.30 časova automobil, koji je vozio osamnaestogodišnjak, udario u betonski banderu. Njih dvojica su bliski rođaci.

Dva druga mladića su uspela da izađu iz vozila, a vozač je ostao unutra bez svesti. Majka momka (20) priča za Novosti da ih je sin pozvao telefonom i rekao:"Sleteli smo sa puta, dođite brzo, nije mi dobro".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.