DRAMATIČNA SCENA NA KANAREVOM BRDU: Vatrogasci na terenu, stvorile se gužve

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 21:23

DRAMATIČNA SCENA NA KANAREVOM BRDU: Vatrogasci na terenu, stvorile se gužve

Brza reakcija vatrogasaca.

U stanu zgrade na Kanarevom brdu izbio je požar, ali na svu sreću, vatrogasne ekipe su brzom reakcijom uspele da spreče širenje vatre na druge stambene jedinice. Nema povređenih, ali je zbog požara došlo do saobraćajnih gužvi u ulici.

Dve vatrogasne ekipe su odmah stigle na lice mesta i lokalizovale požar pre nego što je mogao da prouzrokuje veću štetu. Njihova efikasna reakcija je sprečila dalje širenje vatre i omogućila da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se situacija brzo stavi pod kontrolu.

Iako nije bilo povređenih u požaru, nastala je gužva u ulici zbog intervencije vatrogasaca. Apeluje se na vozače da vožnju prilagode novonastalim uslovima na putu kako bi se izbegle nepredviđene situacije i olakšao rad hitnih službi.

Ovakvi incidenti su uvek podsetnik na važnost brze reakcije i profesionalizma vatrogasaca u spašavanju života i imovine. Srećom, ovaj put je sve prošlo bez ozbiljnijih posledica zahvaljujući njihovoj hrabrosti i veštini.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.