DRAMA U TUTINU – Mladić pokazivao pištolj drugu, pa ga slučajno pogodio u glavu

Izvor: SandzakPress.net, 07.Apr.2023, 13:09

DRAMA U TUTINU – Mladić pokazivao pištolj drugu, pa ga slučajno pogodio u glavu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su H. S. (2005) iz Tutina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. On se sumnjiči da je sinoć, oko 23 časa, ispred jednog internet kluba u Tutinu, izvadio pištolj kako bi ga pokazao drugovima, a zatim ispalio hitac koji je okrznuo glavu sedamnaestogodišnjaku koji je bio u društvu sa njim. Sedamnaestogodišnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je zbrinut u Zdravstvenom centru u Novom Pazaru i nije životno ugrožen. Osumnjičenom je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu. The post DRAMA U TUTINU – Mladić pokazivao pištolj drugu, pa ga slučajno pogodio u glavu appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Uhapšen zbog sumnje za krijumčarenje ljudi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su J. N. (1985) iz Bogatića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi i ugrožavanje javnog saobraćaja, javili su danas iz Policijske uprave Jagodina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.