DRAMA U RUSIJI: Stotine zgrada u plamenu - IMA POGINULIH (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 10:01

DRAMA U RUSIJI: Stotine zgrada u plamenu - IMA POGINULIH (VIDEO)

Vatra se proširila na sela Sosva i Tajožni i zahvatila ukupno više od 11.000 kvadratnih metara

Najmanje jedna osoba je izgubila život, a oko 178 objekata je uništeno u požarima koji besne u Sverdlovskoj oblasti na Uralu, saopštilo je rusko ministarstvo za vanredne situacije.

- Kao posledica požara, 178 objekata, uključujući 134 stambene zgrade, uništeno je u požaru - napisalo je ministarstvo na Telegramu.

, preneo je Rojters. Uzrok požara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za sada je nepoznat.

🔥 Russia is on fire again.

The fire began on the territory of a furniture factory in the village of Balyaga, Zabaykalsky Krai, and then the fire spread to residential buildings. At present, the fire area has grown to 12 thousand square meters, according to russian media. pic.twitter.com/SiaHYkSutY

— ✙ Albina Fella ✙ 🇺🇦🇬🇧🇫🇷🇩🇪🇵🇱🇺🇸🇨🇦🇦🇺 (@albafella1) April 25, 2023

Ruske službe za hitne slučajeve saopštile su da požare gasi više od 380 vatrogasaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.