DRAMA U POŽAREVCU! Muškarac vitlao pištoljem po kafiću, pa pobegao - brzo dolijao policiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2022, 15:25

DRAMA U POŽAREVCU! Muškarac vitlao pištoljem po kafiću, pa pobegao - brzo dolijao policiji

Policija ga je ubrzo identifikovala i pronašla.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, brzim i efikasnim radom, uhapsili su P. O. (46) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i ugrožavanje sigurnosti.

On je, kako se sumnja, sinoć u jednom ugostiteljskom objektu u Požarevcu, pretio pištoljem šezdesetšestogodišnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gostu, koji je pokušao da mu izvuče pištolj iz ruke, a kada je oružje ispalo na pod, osumnjičeni je pobegao.

Operativnim radom, policija ga je ubrzo identifikovala i pronašla. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.