DRAMA U NOVOM SADU! Majka i ćerka pretile samoubistvom - policija u ZADNJI ČAS sprečila TRAGEDIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 16:48

DRAMA U NOVOM SADU! Majka i ćerka pretile samoubistvom - policija u ZADNJI ČAS sprečila TRAGEDIJU

Policija utvrđuje okolnosti slučaja.

Problem je prema prvim informacijama nastao zbog duga od oko 30.000 evra, koje je žena napravila u svojoj firmi.

Jutros oko 10 časova odigrala se drama u naselju Sajmište u Novom Sadu.

Prema informacijama koje smo dobili od izvora bliskog istrazi, izvršitelj je došao da oduzme stan ženi staroj oko 50 godina, ona je u tom trenutku bila u stanu sa svojom decom.

Nakon što je izvršitelj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << došao u pratnji policije, žena se zaključala u stan i pretila da će iseći vene, u međuvremenu njena ćerka koja je bila van stana pretila je da će skočiti sa Mosta slobode u Dunav.

Prisebnošću pripadnika MUP-a, prvo je sprečen skok sa mosta, a nakon višečasovne drame i pregovora, žena je izašla iz stana i niko nije povređen.

Izvršitelj je navodno dva puta pre ovog događaja dolazio, ali je ona odbijala izvršenje, nakon čega je treći put zatražena asistencija policije, a ubrzo su pristigli i vatrogasci i hitna pomoć koji su dežurali na licu mesta.

Problem je prema prvim informacijama nastao zbog duga od oko 30.000 evra, koje je žena napravila u svojoj firmi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.