DRAMA U NIŠU: Pas uleteo u školsko dvorište i napao učenike

Izvor: Večernje novosti, 27.Sep.2019, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U NIŠU: Pas uleteo u školsko dvorište i napao učenike

Prava drama odigrala se u petak u Osnovnoj školi "Njegoš" u Nišu kada je pas uleteo u dvorište i napao troje učenika Prava drama odigrala se u petak u Osnovnoj školi "Njegoš" u Nišu kada je pas uleteo u dvorište i napao troje učenika. Srećom, deca nisu zadobila nikakve povrede, a preplašene mališane spasao je direktor škole koji je psa uhvatio kaišem sa pantalona. Životinju koja je jureći decu uletela u hol zgrade Krstić je zavezao kaišem koji je skinuo sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pantalona. Prestravljene đake je zbrinula Hitna pomoć, a obaveštena je i policija čija je patrola odmah upućena u školu.PROČITAJTE JOŠ: HOROR U BEOGRADU: Pas ščepao devojčicu i izujedao je, kidisao i dalje na dete, jedva ga savladali! Kako saznajemo, jedno dete je zadobilo ogrebotine.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Direktor OŠ “Njegoš”: Psa smo uhvatili kaišem sa mojih pantalona

Izvor: JužneVesti.com, 27.Sep.2019

Staford koji je povredio četiri deteta u niškoj Osnovnoj školi “Njegoš”, prema tvrdnji direktora ove obrazovne ustanove Bojana Krstića, bio je razdragan i miran, a u školski hol je uleteo za decom koja su završila sa velikim odmorom. Da bi ga izveli iz škole, kaže Krstić, morao je da skine...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.