DRAMA U NIŠU: Brutalna tuča devojaka u Domu za maloletna lica, reagovala policija

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 10:33

DRAMA U NIŠU: Brutalna tuča devojaka u Domu za maloletna lica, reagovala policija

Dve štićenice niškog Doma za maloletna lica potukle su se noćas tako da je jedna zadobila povrede glave zbog čega je odmah odvezena u bolnicu.

Ove devojke su starosti 16 i 17 godina.

- Sinoć oko 22 sata imali smo prijavu da je došlo do sukoba dve štićenice gde smo reagovali. Obavešteno je više javno tužilaštvo i biće im dostavljen izveštaj na odlučivanje, saopšteno je iz policije.

U Hitnoj medicinskoj pomoći su kazali da je dete prevezeno na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju. Za sada se ne zna kako je došlo do tuče ove dve devojke ni okolnosti pod kojima je jedna od njih povređena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U tuči u Domu za maloletnike u Nišu povređene dve štićenice

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Dec.2022

Štićenice Doma za maloletna lica u Nišu uzrasta 16 i 17 godina potukle su se sinoć oko 22 časa, nakon čega su obe zbrinute u Kliničkom centru sa lakim povredama, potvrdili su u Policijskoj upravi Niš za agenciju Beta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.