DRAMA U NEMAČKOJ! Policija opkolila VOZ, unutra je naoružani napadač, a verovatno i bomba?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 19:46

DRAMA U NEMAČKOJ! Policija opkolila VOZ, unutra je naoružani napadač, a verovatno i bomba?!

Specijalci upali do zuba naoružani

Teško naoružani policajci iz jedinice za dokaze i hapšenje opkolili su u subotu glavnu železničku stanicu u nemačkom gradu Vupertalu sa spremnim automatima, javlja Bild.

Zatražene su specijalne snage iz cele Severne Rajne-Vestfalije zbog sumnje da se u vozu nalazi tražena osoba, koja bi mogla da bude naoružana. Navodno je u jednom od pogođenih vozova objavljeno da je pronađena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << eksplozivna naprava.

Polizeieinsatz im Bereich #Wuppertal Hbf. Streckenabschnitt gesperrt. Züge warten an geeigneten Bahnhöfen. Verspätungen / Teilausfälle und kurzfristige Änderungen im Zuglauf möglich. Reiseverbindung prüfen. Zur Zeit noch keine Infos zur Dauer.

— DB Regio AG - NRW (@Regio_NRW) February 17, 2024

Policija je opkolila regionalni ekspres voz koji se stigao na prvi peron. Železnička ruta između Rurske oblasti i Kelna trenutno je zatvorena. Međutim, policija to u početku nije potvrdila. U akciji učestvuju federalne i državna policija.

Glavna stanica je uglavnom ograđena, a u vozu je isključena struja.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf.rs/M.P./Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.