DRAMA U KOMŠILUKU IZ PAKLA! Žena upucala muža, pa sama pozvala policiju i rekla NADAM SE DA ĆE UMRETI

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2023, 17:17

DRAMA U KOMŠILUKU IZ PAKLA! Žena upucala muža, pa sama pozvala policiju i rekla "NADAM SE DA ĆE UMRETI"

Njen muž se odvezao u lokalnu bolnicu sa prostrelnom ranom u ramenu, ali se očekuje da će preživeti

Žena čije ime nije saopšteno je u pritvoru nakon što je pucala u muškarca za koga je rekla da joj je muž: Incident se desio u Oklahoma Sitiju, u nedelju popodne, saopštila je policija.

Policajci su rekli da je žena pozvala hitnu službu rekavši da mu je pucala u rame i da se nada da će umreti.

- Kad god su stigli na lice mesta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kraju su locirali osumnjičenu ženu u vozilu sa nekoliko pasa - rekao je kapetan Ben Vir iz policije Oklahoma Sitija, javljaju "Yahoo News".

Njen muž se odvezao u lokalnu bolnicu sa prostrelnom ranom u ramenu, ali se očekuje da će preživeti.

Komšije su objasnile da nisu bile sigurne da li par živi u toj oblasti ili ne, ali su rekle da je to bio haotičan prizor.

- Videla sam dva policijska terenca kako idu niz ulicu, a onda sam ustala i pogledala kroz vrata i ugledala hitnu pomoć, vatrogasno vozilo - objasnila je Tereza ​​Brajson.

Ona je rekla da živi u toj ulici više od 20 godina, tako da vest o ženi koja je upucala svog muža nije bila iznenađenje za nju.

- Ništa nije normalno u ovom kraju, sve sam to videla - rekao je ona.

- Čini mi se kao da se ovde ne dešavaju normalne stvari poslednjih 20 godina, tako da mi ovo nije ništa novo u ovom kraju - rekla je Brajsonova.

Ona je dodala da se nada da će stvari preokrenuti u komšiluku koji je decenijama njen dom.

- Policija samo treba da očisti ovaj kraj, nadamo se da će taj tip biti dobro - dodala je ona.

Policija još istražuje šta je dovelo do pucnjave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.