DRAMA U KOMŠILUKU - HITNA EVAKUACIJA STANOVNIŠTVA! Meštani u panici, u ovom delu zemlje proglašena vanredna situacija (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 12:37

DRAMA U KOMŠILUKU - HITNA EVAKUACIJA STANOVNIŠTVA! Meštani u panici, u ovom delu zemlje proglašena vanredna situacija (VIDEO)

Kiša danima bez prestanka pada u Hrvatskoj zbog čega je proglašena vanredna situacija u pojedinim opštinama.

U Hrvatskoj pada kiša danima bez prestanka, reka Zrmanja izlila se preko zaštitnog zida na području grada Obrovca, kao i reka Otuče u opštini Gračac. Tamo su upućeni vatrogasci radi evakuacije stanovništva, piše hrvatski "Indeks".

Nadležne službe prisutne su na terenu, a evakuišu se stanovnici čije kuće su najugroženije. Zatvorene su i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saobraćajnice na području Zadarske županije.

Preduzeće "Hrvatske vode" su zbog visokog vodostaja Zrmanje u nedelju uveče proglasile vanrednu situaciju. Pripadnici civilne zaštite su celu noć sa meštanima punili vreće sa peskom i povećavali zaštitni zid.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.