DRAMA U HANIOTIJU! Dečaka (2) iz Srbije vetar odvukao na pučinu dok je bio na svom gumenom čamcu! Dignuta UZBUNA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 07:18

DRAMA U HANIOTIJU! Dečaka (2) iz Srbije vetar odvukao na pučinu dok je bio na svom gumenom čamcu! Dignuta UZBUNA!

Nešto slično se dogodilo pre dve godine kada je trogodišnju devojčicu morska struja odnela daleko od obale

Na snimku iz Grčke koji ponovo kruži društvenim mrežama zabeležena je akcija spasavanja devojčice kako pluta na gumi u obliku jednoroga.

Naime, trogodišnju devojčicu je morska struja je pre dve godine odnela kilometrima daleko od obale, a spasila ju je posada trajekta.

Ista situacija dogodila se juče u Haniotiju kada je vetar dvogodišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dečaka iz Srbije odneo više od dva kilometra od obale dok je bio na gumenom čamcu, objavljeno je u grupi "Nikana" na Fejsbuku.

Nekoliko ljudi, uključujući i roditelje, uzalud su plivali kako bi došli do dečaka, jer se dete sve više odaljavalo od obale. Na kraju se videla samo tačka u daljini.

Nakon 30 minuta agonije i dozivanja u pomoć svih koji su u tom momentu bili prisutni, čovek na skuteru je došao do deteta i izvukao ga na obalu.

Na kraju se sve dobro završilo, a apeluje se na roditelje da gumu na kojoj su deca drže, jer ih vetar ili morska struja mogu odneti daleko. Dečak je živ i zdrav vraćen na obalu zabrinutim roditeljima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.