DRAMA U ĐAKOVICI: Učenici se potukli na putu do škole - jedan izbiden nožem

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2023, 01:03

DRAMA U ĐAKOVICI: Učenici se potukli na putu do škole - jedan izbiden nožem

Do sukoba je, navodno, došlo na putu do škole

Dva učenika ekonomske škole u Đakovici potukla su se u utorak.

Usled toga, jedan od njih je izboden nožem.

U vezi sa ovim slučajem uhapšene su četiri osobe, dok je jednoj od njih određeno zadržavanje do 24 sata.

To je za Klankosova.tv rekao portparol policije za region Đakovice, Šeremet Eljezaj (Sheremet Elezaj), prenosi Kossev.info.

Eljezaj je naglasio da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokrenut slučaj „lake telesne povrede”.

- Danas je prijavljeno da su se dva maloletnika fizički sukobila, a da je jedan od njih zadobio povredu (sumnja se na oštar predmet). Na osnovu prvih informacija, sumnja se da se incident dogodio dok su bili na putu ka školi. U vezi sa ovim slučajem uhapšene su četiri osobe. Na osnovu odluke državnog tužioca, jednom od osumnjičenih je određeno zadržavanje do 24 sata i pokrenut je predmet ‘Lake telesne povrede’- rekao je Eljezaj za Klankosova.tv.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.